Χαρακτηριστικά του Συστήματος Mobile Couponing της Yuboto


Mobile Coupon Feature

Πρωτοποριακός Τηλεφωνικός Κατάλογος

Χρησιμοποιήστε τον Τηλεφωνικό Κατάλογο που σας παρέχει το σύστημα για να εισάγετε όλους τους Πελάτες σας. Οργανώστε τους σε ομάδες και στείλτε τα κουπόνια στα κινητά τους τηλέφωνα.


Mobile Coupon Feature

Online Coupon Creator

Χρησιμοποιήστε τον online μηχανισμό δημιουργίας Mobile Coupons και δημιουργήστε μέσα σε λίγα λεπτά τα κουπόνια που θα οδηγήσουν τους πελάτες σας στην πραγματοποίηση αγορών.


Mobile Coupon Feature

Δωρεάν Πρότυπα Κουπόνια

Αν σας κυνηγάει ο χρόνος ή απλά χρειάζεστε λίγη βοήθεια, χρησιμοποιήστε τα πρότυπα κουπόνια που σας παρέχουμε .


Mobile Coupon Feature

Επιλέξτε Τύπο Barcode

Επιλέξτε οποιονδήποτε τύπο Barcode (γραμμικό, QR, Azdec…) για τις καμπάνιες σας, ώστε τα Mobile Coupons να είναι συμβατά με την υπάρχουσα υποδομή σας.


Mobile Coupon Feature

Μηχανισμοί Αποστολής Mobile Coupons

Άμεση παράδοση των Mobile Coupons χρησιμοποιώντας SMS, Multimedia SMS ή Email.


Mobile Coupon Feature

Web ή/και Mobile Μηχανισμός Scanner

Εξαργυρώστε τα κουπόνια των πελατών σας χρησιμοποιώντας τη Διαδικτυακή ή Mobile (για iPhone ή Android) εφαρμογή για το σκανάρισμα των κουπονιών.


Mobile Coupon Feature

Διαφορετικοί Μηχανισμοί Opt-In

Οι πελάτες σας μπορούν να ζητήσουν απευθείας τα Mobile Coupons που παρέχετε μέσω των διαθέσιμων μηχανισμών Opt-In, όπως από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, Premium SMS, QR Codes και πολλών άλλων.


Mobile Coupon Feature

HTTP API

Ενσωματώστε την παραγωγή και την αποστολή των Mobile Coupons στα συστήματα που ήδη χρησιμοποιείτε, μέσω του HTTP API που σας παρέχουμε.


Mobile Coupon Feature

Passbook Ready

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν iPhone μπορούν να εκμεταλλευτούν την εφαρμογή Passbook , καθώς τα Mobile Coupons της Yuboto είναι συμβατά με το Passbook.