Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τα Mobile Coupons


Πραγματικά, δεν χρειάζεται. Υπάρχουν αρκετά πρότυπα κουπόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, καθώς και η δυνατότητα να ανεβάσετε αυτά που έχετε σχεδιάσει εσείς.

Όχι, δεν θα χρειαστεί ποτέ να δημιουργήσετε ή να ανεβάσετε κωδικούς. Το κάνουμε εμείς για εσάς.

Φυσικά, απλά εισάγετε το .csv ή το .txt αρχείο με τους κωδικούς σας και εμείς θα φροντίσουμε να αποδίδεται ένας μοναδικός κωδικός από τη λίστα σας σε κάθε κουπόνι που δημιουργείται.

QR Code, Aztec, PDF417, Code 39, Code128. Δείτε τους υποστηριζόμενους τύπους barcode πατώντας εδώ

Εάν έχετε ήδη έναν υπολογιστή και σύνδεση στο internet, τότε ίσως να χρειαστείτε ένα barcode scanner, διαφορετικά μπορείτε απλά να πληκτρολογείτε τους κωδικούς των κουπονιών χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Θυμηθείτε ότι υπάρχει μια εκπληκτική εφαρμογή για iOS/Android smartphones και tablets, που θα σας βοηθήσει να εξαργυρώσετε με ασφάλεια τα Mobile Coupons που αποστέλλονται από το σύστημα μας.

Όλες οι συσκευές κινητών τηλεφώνων μπορούν λάβουν Mobile Coupons, καθώς τα κουπόνια μπορούν να σταλούν είτε σαν απλά SMS είτε σαν εικόνες/multimedia μηνύματα.

Μην ανησυχείτε! Τα δεδομένα μεταφέρονται μέσω HTTPS και είναι κρυπτογραφημένα με ασφάλεια.

Tο scanner license είναι ένα κωδικός πρόσβασης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε το μηχανισμό για το σκανάρισμα και την εξαργύρωση των κουπονιών, ώστε να γνωρίζετε για κάθε καμπάνια σε ποιο σημείο έχει γίνει η συναλλαγή.

Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υπολογιστή με σύνδεση στο internet, με ή χωρίς συσκευή scanner, πραγματικά δεν είναι απαραίτητο.